Köszöntjük a Danubius Nemzeti Hajós Egylet weboldalán
Világkupa - Aiguebelette

Jó hírek a franciaországi Aiguebelette városában megrendezett II. evezős világkupáról. A mi Csepink (Csepregi Gábor) a váci Galambos Péterrel alkotta férfi felnőtt könnyűsúlyú kétpárevezősben (Edzőjük: Rapcsák Károly) a B döntőben a II. helyezést szerezték meg, ezzel összesítve az előkelő 8. helyen végeztek, ami már olimpiai kvalifikációt jelentene egy évvel később a Világbajnokságon.

Gratulálunk a Fiúknak!

 
Felnőtt EB 2014 - Döntők

Csodás versenyek az EB-n!
Bene Dóri hatodik, Csepregi Gáborék 11.-ek az EB-n!!!

Tovább...

 
Felnőtt Európa Bajnokság 2014 - Belgrád

Fantasztikus eredmények az evezős Eb-n! Holnap az éremért küzdhet Bene Dorottya, Csepregi Gábor a B döntőben!
Felnőtt Európa Bajnokság – Belgrád

Tovább ...


 
Danubius Evezős Klub megalakulásának 25. évfordulója

Kedves régi és mai klubtársunk, Evezős barátunk!

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet elnöksége szeretettel meghív minden régi Csemege, DEK és DNHE tagot egy BARÁTI TALÁLKOZÓRA, amelyet a Danubius Evezős Klub megalakulásának 25. évfordulója alkalmából a gróf Széchenyi István Évadnyitó Emlékverseny keretében rendezünk meg:

2014. április 27-én, vasárnap 12 órai kezdettel a DNHE parti klubházának nagytermében (1138 Margitsziget, Hajós Alfréd sétány 2.).

További információ...

 
Evezős évadnyitó 2014

Kedves evezősök, céges csapatok, érdeklődők!

Idén 24. alkalommal kerül megrendezésre a gróf Széchenyi István Emlékverseny, az evezősök évadnyitó versenye. Idén 4. alkalommal rendezzük meg továbbá a leggyorsabb egységek, a nyolcasok számára kiírt nemzetközi üldözéses versenyt, a Budapest Kupát. Különlegessége az idei versenynek, hogy a korábbiakkal ellentétben az idén kétnaposra tervezzük. Így az elmúlt évek tapasztalatai alapján mind a nagy sikerű céges 10 evezős versenyszámok, mind a külföldiek számára mára közkedvelt üldözéses nyolcas verseny külön napokon kerülnek megrendezésre, amivel reményeink szerint még több érdeklődőnek adunk lehetőséget az evezős sport megismerésére.

Különlegessége a Budapest Kupának, hogy idén a FISA versenynaptárába is bekerült.

A Budapest Kupa hivatalos honlapja: http://budapestcup.danubiusnhe.com vagy http://szechenyiregatta.danubiusnhe.com.

A Budapest Kupa üldözéses nyolcasverseny térképe letölthető innen.

További információ ...

 
Egyetemi Tízevezős Országos Bajnokság 2014

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet, a Magyar Evezős Szövetség, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség szeretettel meghív minden evezős és evezés iránt érdeklődő hallgatót 2014. április 26-án (szombat) a XXIV. gróf Széchenyi István Evezős Évadnyitó Emlékversenyre és Sportnapra, amelynek keretében kerül megrendezésre a Fixüléses Tízevezős Egyetemi Országos Bajnokság (letölthető versenykiírás).

Nevezési határidő: 2014. április 11. (péntek). Vár Benneteket a Duna, a gyönyörű Margitsziget és egy lelkes evezős közösség!

A verseny szórólapja letölthető innen.

További információ...

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 20