"Hív a Duna!" Gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Országos Egyetemi Bajnokság: Versenykiírás

A "Hív a Duna!" Gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Országos Egyetemi Bajnokság keretében ismét megrendezzük az elmúlt években nagy sikert aratott cégek és intézmények, családi és baráti csapatok, valamint egyetemek közötti evezősversenyt, 2019. május 12-én, a Margitszigeten, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk Önöket versenyzőként, valamint családjukat, barátaikat nézőként.

alt

Ezt a versenyszámot a 18. századi angol királyi tízevezősök mintájára készült hajókban bonyolítjuk. Ezekben a hajókban a mozgás egyszerű és biztonságos, nem igényel komolyabb evezős előképzettséget. Az evezés kiváló eszköze a csapatépítésnek. Aki a vízen megtanulja, hogy a haladáshoz együtt, egy irányba kell húzni a lapátokat, az a civil életben és a munkahelyén is együttműködő, jó csapatjátékos lesz.

További részletes információk:

A versenyre az alábbi online felületeken nevezhetnek:

NEVEZÉSI ŰRLAP

A csapatokat a versenyt követő hagyományos „gulyás partin” vendégül látjuk. Szeretettel várunk minden érdeklődőt erre a hangulatos, sportos szabadidős programra május 13-án a Margitszigeten!

Kérjük, amennyiben felkeltette érdeklődésüket ez az esemény, vagy kérdésük lenne, jelezzék az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen vagy László Veronikánál (+36 20 250 8716, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).