TAGI PORTÁL

A Danubius Nemzeti Hajós Egylet 2022. év elejétől bevezeti a TAGI PORTÁL használatát minden sportolónk részére.

Eme új fejlesztés célja, hogy egyszerűbbé és könnyebbé tegye az adminisztrációt mind az egyesületi tagok és az Egylet szolgáltatásait igénybe vevők (sportolók), mind pedig az Egylet számára. A portál személyre szabott webes felületet biztosít minden felhasználónak, amelyen többek között az alábbi új funkciókat érheti el:

  • Tagdíjak / tanfolyami díjak előírásának és befizetésének nyomon követése, tagi folyószámla, aktuális egyenleg
  • Díjak online befizetése bankkártyával
  • Bizonylatok letöltése PDF formátumban
  • Körlevelek, rendszerüzenetek és automatikus emlékeztetők fogadása
A tagi portál rendszer bevezetése hosszabb folyamat, így várhatóan folyamatosan újabb funkciók válnak majd elérhetővé. Reméljük, hogy ezen új online kapcsolattartási és ügyintézési felület elnyeri tagjaink, sportolóink és (gyermek evezősök esetén) a szülők tetszését!

A TAGI PORTÁL használatához egyszeri regisztráció szükséges, majd ezután a választott e-mail címmel és jelszóval bejelentkezve már bármikor elérhető a személyre szabott oldal.


BELÉPÉS (ha már korábban regisztrált):

https://egyesuletonline.hu/login/dnhe


REGISZTRÁCIÓ (ha még nem rendelkezik felhasználói fiókkal):

https://egyesuletonline.hu/regisztracio/dnhe

Amennyiben szülőként gyermeke(i) nevében kívánja használni a portált, először a saját nevében regisztráljon, majd az "+ Egyesület, szervezet jelölése" funkcióban válassza az "Új tagi csatlakozás indítása képviseleti hozzáféréssel (pl. szülőként)" opciót.